lørdag 21. februar 2015

DIY lampe

Endelig er den i hus!
DIY lampen fra House Doctor!
Jeg har ønsket meg den så lenge, og da jeg tilfeldigvis gikk forbi en butikk som hadde den utstillt, så måtte jeg bare dra gullkortet for å få med meg herligheten hjem!

Og den kom i en egen søt liten veske, siden det er 12 glasskuler som skal pryde ledningen, noe jeg synes var fantastisk morsomt :)


Lampen skal opp i løpet av helga, og jeg skal selvfølgelig ta bilde av den når jeg er fornøyd med plassering og styling :)
*gledermeggledermeggledermeg*

onsdag 18. februar 2015

Nytt ganggulv

Vi er i gang med tørkeromprosjektet, men vi har fått en liten stopp da vi ikke finner en dør som passer. Vi dro uansett å kjøpte det vi trengte for å legge gulv der inne, og vi kjøpte litt ekstra for å legge i gangen. Dette er et klikkgulv i 100% vinyl fra Pergo, så den er så vanntett at den kunne vi ha med i badekaret! (^^,)
Valget falt på et gulv som var litt mørkere enn resten av gulvet i huset, slik at det ikke ble totalt krasj, hvis vi skulle ha valgt et som var tilnærmet likt. Vi ble veldig fornøyd, det ble en fin kontrast og gulvet er en imitasjon av tre som er blitt kuttet med skjemt blad, noe som er utrolig fint! Fortsatt litt uvant lyd i gulvet, det demper lyd betraktelig, men tasselyden fra klørne til lillegutt høres fortsatt komisk ut! :D

Her er resultatet; 100% vanntett, lett å vaske og flott finish!

 
Hva syns dere?