tirsdag 16. november 2010

Utdanningsmesse

Vi hadde stand på Utdanningsmessa som klassen hadde designet, men vi fikk også i oppgave å ta en runde på messa og lete etter den beste standen, og den verste.
Siw og jeg tok oppgaven sammne, men det var ufattelig mye folk på messa, så det var vanskelig å få oversikt. Det var nesten så vi ikke kom oss fremover!
(Ps: beklager dårlige bilder; de er tatt med mobil ! )
Vi synes standen til Tresenter Øst var den beste, der hadde de satt ut sofa og tv der de viste forskjellige filmer om hva de drev med, og de hadde satt opp en maskin som man kunne lage forskjellige ting i ved tastetrykk på dataen.
Den standen vi ikke var fullt så fornøyd med, var Fovea sin stand. Der var det hvite vegger, et bord og to barstoler. Et banner og to- tre bilder limt opp på veggen. Jeg fikk ikke lyst til å stoppe for å få informasjon.

Oppgave 4 - Designe DH stand ved utdanningsmessa på Hamar.

Da var vi i gang med årets 4 oppgave, og den går ut på å designe standen som DH skal ha på utdanningsmessa opå Hamar i januar. Grunnen til at denne oppgaven står i fokus, er at de tidligere standene har vært ganske stusselige i forhold til de fagene som blir vist frem, en skulle jo tro at så kreative fag kunne få til en litt mer spennende stand. Og det er vår oppgave nå: gjøre den til et blikkfang og at det viser litt hva vi driver med.
De avdelingene som skal være med på standen og som skal vises fram, er Frisør vg2, Interiør og utstillingsdesign vg2, Tekstil vg2 og vår klasse Interiør vg3.
Dette er en oppgave som alle i klassen skal være med på, og dette er en erfaring vi skal ha med oss.
Jeg skal tegne perspektivskisser av standen og jeg skal hjelpe Siw med å lage en modell av standen.
Bilder kommer!

mandag 15. november 2010

Slideshows

Her har vi lært oss et nytt program igjen, Slideshare, og det programmet lager Power Point foredrag til et slideshow. Jeg har laget et slideshow av framlegget mitt med Arne Jacobsen, og her er hvordan det ser ut :)
Jeg har også laget et slideshow av stilhistorieoppgaven min, Nyrokokko.