mandag 25. mars 2013

Påskepynt

Nå er påsken her allerede, og som alltid når det er en unnskyldning til å pynte litt ekstra så kaster jeg meg i det og prøver å finne morsomme måter å dekorere på. Siden jeg er litt lei gule kyllinger (selv om det er noen få på gjemte steder) så ville jeg finne andre måter å pynte på. 

Jeg er personlig veldig glad i blomster, og påskeliljer er en selvfølge i påsken hos oss, men de gule pottene er så altfor gule (?!?) og jeg vil gjøre det litt mer personlig og litt mer fresh :)
Jeg har et stort lager med alle mulige glassbeholdere, og selv om jeg egentlig så for meg norgesglass, så fant jeg noe bedre: syltetøyglass med lokk som sitter fast! Det ble jo kjempestilig!! Og siden de skulle stå på kjøkkenet, så kunne det jo ikke passet bedre! 




Bilde av liljen når den har sprunget ut, kommer :)



Jeg har også en gren i gangen som jeg pynter etter årstider, og i fjor malte jeg egg som ble ganske fine (synes nå jeg) med perlemorfarger. Disse eggene er da hengt opp (i selskap med kyllinger) i grenen og sammen med lysslyngen er det blitt ganske påskestemning i gangen. 


 Eggene har jeg også pyntet med andre steder, og de er en fargerik klatt som gjør oss glade :)


Hva synes du?