onsdag 4. mai 2011

Årets siste oppgave !

Da er vi i gang med årets siste oppgave, og jeg synes den er spennende!
I oppgaven skal vi ominnrede øvre etasje i huset Ura levert av Norgeshus. Grunnen til at vi skal ominnrede, er fordi mor i huset har blitt utsatt for en ulykke, og er avhengig av rullestol. Vi skal innrede kjøkken, stue og hjemmekontor.

Dette er huset vi skal innrede, Ura levert av Norgeshus
Min prioritering er kjøkkenet. Jeg vil at det skal være et sted hvor alle kan jobbe sammen på lik linje, med like god tilgjengelighet til alle fasiliteter. Jeg vil at kjøkkenet skal være moderne og gi et friskt uttrykk. Jeg vil også at det ikke skal være mye preg av at det er tilpasset en rullestolbruker, men at det skal være skjulte skatter integrert.
Vi skal ha en ide klar til tirsdag 3 mai, for da kommer det en dame som sitter i rullestol. Vi skal forklare våre ideer, og få tilbakemeldinger fra en som kjenner til de daglige frustrasjoner for rullestolbrukere.

Dette blir en bra oppgave, med mye hodebry og idemyldring!

tirsdag 3. mai 2011

Årets siste oppgave, fortsettelse

Da var siste oppgave gjort, og dette er resultatet;

Her er det to snitt fra kjøkkenet, som jeg brukte veeeldig lang tid på å innrede.

Plantegning av øverste etasje av Ura.



Her er et snitt fra stua, for å vise sofa og stoler i rommet.
Denne oppgaven var veldig krevende, og ganske spennende. Vi hadde til og med vårt første kundemøte! Det var både skummelt og lærerikt. Jeg merket godt at mange av spørsmålene "kunden" hadde, var ting jeg ikke hadde tenkt over, og det var godt å ha et slikt møte, for å se hvordan det er i det virkelige liv. Jeg er sånn noenlunde fornøyd med resultatet, men jeg skulle ønske vi hadde kundemøtet mye tidligere, slik at jeg slapp å bruke så innmari lang tid på å omdesigen kjøkkenet mitt!
Men alt i alt, en bra oppgave!