torsdag 20. januar 2011

Brinkens resultat

Da har vi jobbet med Brinken, og det har vært morsomt å jobbe med noe som var såpass virkelighetsnært.

Jeg satte meg ned og gjorde litt research iforhold til funkisperioden. Det var enkle linjer, jordnære farger og enkel kunst.

En stor del av oppgaven var å innrede kjøkkenet, og det brukte jeg faktisk ganske lang tid på. Jeg ville at kjøkkenet skulle stå i stil med resten av huset, og jeg ville at kjøkkenet skulle være funksjonelt og pent. I oppgaveteksten ble det opplyst at kjøkkenet skulle være et slags samlingspunkt, og at det støtt og stadig var folk innom. Siden de ville ha et spisebord med god plass på kjøkkenet, tenkte jeg at det var veldig viktig med en god vifte. Mye arbeidsplass, dvs mye benkplass, ville jeg også vektlegge, da jeg tenkte at hele familien kunne ha muligheten for å jobbe sammen på kjøkkenet.





Stuen ville jeg lage til en sosial kosekrok, med alle fasiliteter til morsomme medier.
Jeg lagde også peisen til en hyggelig kosekrok i seg selv, med flere oppbevaringshyller.

Til stuen ville jeg finne en sofa som var stilig, passet stilen, var enkel og grei og holde ren, og som var stor nok til å huse hele familien, og kanskje flere.
Jeg fant en designersofa av italiensk hvitt skinn, som var dritstilig og som var midt i blinken. Den var fra England, så den måtte shippes, men det var ingen upris.

Legg merke til den kule detaljen ved armlenet, med en hylle og et lys! Jeg kjøpte også bordet, for det var i den rette stilen. 

Jeg er ganske fornøyd med hvordan jeg har løst oppgaven, og jeg ville elske å se hvordan det ville sett ut i virkeligheten.