torsdag 23. september 2010

Kantine oppgave: Avslutningsord

Nå som jeg er ferdig med oppgaven, som har pågått i mange uker nå, har jeg endelig tid til å reflektere over den..
I starten var jeg spent på hvor mye jeg husket, siden det er mange år siden jeg har holdt på med dette. Ord og uttrykk som jeg ikke helt husket meninngen av, kom tilbake til meg etterhvert. En av hovedgrunnene til at vi fikk så god tid på denne oppgaven var for å komme inn i gamet igjen, og for at vi skulle få tid til å lære oss AutoCAD.
Jeg startet med å tegne mye av materialet som skulle leveres, og tenkte jeg skulle bryne meg på dataen etterhvert. Det meste av materialet som skulle inn ble jeg relativt fort ferdig med, så jeg hadde god tid til å lære meg dataprogrammet. I begynnelsen synes jeg det var vanskelig og inviklet, men nå synes jeg at det går relativt lett. Men alikevel må jeg innrømme at det virker på meg som om det er veldig mange unødvendige og kompliserte kommandoer o.l. som kunne vært mye enklere :P Men men det blir vel en vanesak :)
Etter at jeg var ferdig med å lage planen på datean, og hadde utskriften i hånda, bestemte jeg meg for å tegne et riktig perspektiv av oppgaven, siden jeg hadde en del tid til gode. Deretter var det ut og samle materialer.

Jeg merker at vi hadde alt for lang tid på oppgaven, for jeg følte at hver gang jeg skulle avslutte/ starte med oppgaven var det et slit og komme ut/ inn i det igjen. Jeg følte at jeg mistet litt fokus. Men jeg har forståelse for at det var satt av så lang tid, for AutoCAD er ikke enkelt program, og det tar sin tid å lære det seg ordentlig. Det som er neste steg nå er å lære seg 3D biten ^^,

Jeg gleder meg til vi får oppgaver som setter kreativiteten vår på prøve, og jeg gleder meg til å få være meg selv og leve meg inn i faget : )