mandag 30. mai 2011

Eksamen

Da var det tid for eksamen, og dette skulle visst være enkelt. Vi skulle nemlig velge en oppgave vi hadde i fra før, men endre alt, slik at det ikke var likt. Jeg synes det var veldig vanskelig, for jeg var veldig fornøyd med alle oppgavene mine. Jeg endte opp med å ta oppgaven "Rommet mitt". Der var det et budsjett på 8000,- og alt skulle kjøpes inn nytt, fra sengesett til pult og seng.  Det som var bra med oppgaven var at forrige gang så hadde jeg en oriantalsk, Glamping - inspirert stil, slik at når jeg nå skulle velge stil, så hadde jeg en endring allerede der.
Jeg valgte Chabby Chic stil med naturlige innslag, slik som slitt treverk. Jeg plasserte alt anderledes, pult, soveplass og avslappningsområde. Jeg ble ganske fornøyd med løsningen, og møblene var herlige! Jeg fant masse godsaker på Finn.no, noe jeg er veldig fan av. Jeg synes gjenbruk er en sinnsykt bra ide, og siden budsjettet var så lavt, kunne jeg fråtse i godsaker derfra : )
Selvfølgelig fikk jeg problemer med dataen, som ikke ville skrive ut med farger! Hver gang jeg prøvde å skru på laget med farger, så kom det ERROR beskjed opp, og jeg måtte lukke hele programmet... Jeg tulla lenge med dette, så jeg fikk ikke tid til å fargelegge for hånd. Dette skulle vise seg å ha stor innvirkning på karakteren, noe som var sinnsykt irriterende!
Jaja
Men sensor var veldig grei, og skjønte hva ideen min var, og gav mange forslag til hva jeg kunne gjøre videre, slik som å tegne for hånd. Det trives jeg faktisk veldig med, så det skal jeg fortsette med videre. Da kan jeg heller glimte til med litt data når jeg skal imponere : )

Her er en liten oversikt over rommet.
Plan av rommet

Snitt av rommet

Snitt av rommet