fredag 3. september 2010

Nybegynner

Dette året skal vi lære oss et tegneprogram som heter AutoCAD. I dette programmet kan vi gjøre masse spennende ting, f. eks. innrede rom, lage 3D ting og tusenvis av andre ting.
Problemet er bare at jeg er håpløst nybegynner på dette. Alle sitter rundt og bekymrer seg over at de skal få lagd ei avansert plante, mens jeg klarer å lage en firkant inni firkant  -.- Men siden jeg er nærmest ferdig med all tegning for hånd, skal jeg bryne meg på dataprogrammet fremover.
Dette programmet virker så stilig, at jeg SKAL lære det meg kjempegodt i løpet av året. Jeg skal sitte hjemme å lære meg dette, for slike tegneprogram bruker man ute i det virkellige liv.
Bare tanken på alt jeg kan gjøre med dette programmet gir meg en kjempegulrot å jakte etter :D

tirsdag 31. august 2010

Hygge

I oppgaven er det meningen at vi skal gjøre hele miljøet hyggeligere i den øverste delen av kantina, og da har jeg planer om å sette inn en fontene, som skal gi en litt avslappet atmosfære.Jeg har også planer om å sette inn ett eller to kunstverk av noen klatreplanter mot vinduet, for å myke opp alt det kalde inntrykket fra kalde farger i tak, til snøen vi ser ut av vinduet om vinteren.




Her er et bilde av fontenen jeg skal lage/ få sendt inn fra USA.

mandag 30. august 2010

Aller første oppgave

Allerede i uke 33 startet vi med den første oppgaven, og den omhandlet en del av kantinen på skolen vår.
Vi skulle gjøre den koseligere og mer innbydende. Vi skulle forsøke å beholde antallet av plasser, og det er 104 plasser. Jeg bestemte meg for å beholde noen av møblene, for å beholde helhetsinntrykket med resten av kantina. Jeg har tegnet plantegning, og vi prøver å lage det samme i dataprogrammet vi akkurat har innstallert: AutoCAD.Jeg kommer til å legge ut bilder av kantinen slik den er i dag, og så skal jeg legge ut bilder av mine ideer for kantina. Følg med fremover for å se resultater!